Не мінтай, а золото. Так готують уже всі мої знайомі, дякую за ідею сусідці

Страви із риби люблять та готують далеко не всі. А до такої риби, як мінтай теж особливе ставлення. Дніпровська панорама розповість, як приготувати смачнючий тушкований мінтай і оотримати неабияке задоволення. Секрети дуже прості, було б бажання.

Інгредієнти для тушкованого мінтаю:

Мінтай - 4 шт.;
Морква - 2 шт.;
Цибуля - 1 шт.;
Сметана - 4 ст. л.;
Вода - 200 мл;
Борошно - 200 г;
Куркума - 1 ч. л.;
Солодка паприка – 1 ч. л.;
Чорний перець - 1/3 ч. л.

Приготування тушкованого мінтаю:

У миску з борошном висипаємо куркуму, солодку паприку та чорний мелений перець. Додаємо сіль за смаком.

Очищаємо рибу від нутрощів, плавців, хвоста та голови. Нарізаємо мінтай на порційні шматочки, обвалюємо в борошні.

У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо мінтай з обох боків.

Нарізаємо маленьким кубиком цибулю, натираємо на великій тертці моркву.

У сковороді до м'якості обсмажуємо цибулю, додаємо до неї моркву, солимо та перчимо. До овочевої маси викладаємо рибні шматочки.

Змішуємо сметану з водою, заливаємо рибу сумішшю. Накриваємо рибу кришкою і гасимо протягом 10 хвилин на середньому вогні.

У результаті, з простих інгредієнтів виходить чудова вечеря. Мінтай можна подавати як із картопляним пюре, так і з салатом.

Нагадаємо, раніше ми писали

Крутий окріп і капуста. Такі пиріжки поб'ють усі рекорди на вашій кухні