Не встиг створити родину та народити дітей. У бою віддав життя молодий боєць з Дніпропетровщини

Знову важка втрата на лютому фронті. 27 червня на Донеччині загинув криворізький воїн Олександр Вража. До повномасштабного вторгнення він працював прохідником на АТ «Криворізький залізорудний комбінат». Про загибель колеги розповіли на підприємстві, передає Дніпровська панорама.

Олександр Сергійович народився 11 грудня 1998 року у Кривому Розі. Здобувши промислову спеціалізацію, криворіжець з 2017 року працював підземним гірником на місцевому промисловому підприємстві. Вже через вісім місяців обійняв посаду прохідника, працюючи на шахті «Криворізька».

Військову строкову службу Олександр проходив у 2018-2020 роках у лавах ЗСУ. Чоловікам як досвідченого воїна призвали на службу 8 березня 2022 року – майже одразу після початку повномасштабної війни. Захисник ніс службу гранатометником в/ч А0693, мав звання старшого солдата.

Останнім часом Олександр Вража виконував бойові завдання на Донеччині. 27 червня під час боїв у Роздолівці Бахмутського району Олександр загинув. На превеликий жаль, він не встиг створити власну родину.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює співчуття рідним та близьким загиблого.

Не встиг створити родину та народити дітей. У бою віддав життя молодий боєць з Дніпропетровщини