Як приготувати неймовірно смачне парфе з фруктами та горіхами
Що приготувати на сніданок просте, легке для шлунку так корисне. Дніпровська Панорама пропонує для вас фруктове парфе.
Не лякайтеся такої назви. Парфе - це холодний десерт, схоже на морозиво. Він насичений вітаміном К і фолієвої кислотою, та значно підвищує настрій зранку. Ця страва прийшла до нас з французької кухні, тому й така назва гарна. Перейдемо до приготування.
Складові:
- 3/4 ст. нежирного сиру або йогурту
- 1 ст. персиків або абрикосів, нарізаних шматочками
- 2 ч. л. підсмажених волоських горіхів
- 1 ч. л. цукру
Спосіб приготування:
Покласти сир в невелику миску і збити з цукром за допомогою виделки., можна і міксером. Перемішати вже завчасно нарізаними фруктами, залишивши частину для оформлення. Поставити до холодильника на 10 хвилин. І після цього насолодитися смачним сніданком.
Парфе можна перекласти в посудину для морозива, прикрасити горіхами та фруктами.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали, що швидка вечеря за пів години: рецепт простої лазаньї для лінивих