Незвично та дуже смачно. Салат із курячою печінкою

Традиційно ми звикли їсти курячу печінку смаженою, чи робити з неї паштет. Але вона може бути цікавим інгредиєнтом у салати, рецептом якого ділиться Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

Куряча печінка
Салат/рукола
Помідори чері
Апельсин
Цукор
Вершкове масло
Кедрові горішки
Заправка на 2 порції:
Оливкова олія 1ст/л
Зернова гірчиця 1ч/л
Мед 1ч/л


Приготування:

Очищаємо курячу печінку від плівок і згустків крові та швидко обсмажуємо на сильному вогні 2-3 хвилини. Додаємо трохи води і під кришкою тушкуємо 7 хвилин. Додаємо цукор, вершкове масло, смажимо ще 2-3 хвилини і наприкінці солимо та перчимо. У цей час відчищаємо апельсин від шкірки та білої шкірки. Збираємо салат, заливаємо заправкою і зверху посипаємо будь-якими горішками.

Також ми писали Люди стають в черги. На Озерці у Дніпрі різко впали ціни на овочі й фрукти