Ніжний та ароматний: як приготувати ідеальний крем-суп з кабачків за 20 хвилин

Завдяки простим і доступним інгредієнтам цей суп стане вашим улюбленим варіантом, коли потрібно швидко нагодувати сім'ю чи приготувати щось смачне для себе. А головне, він настільки легкий, що його можна сміливо їсти навіть у спеку, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

кабачки – 1 кг.
картопля – 250 г.
цибуля – 1 шт.
часник – 2 зубчики.
прованські трави (або орегано) – 1 ч. л.
вода – 250-300 мл.
плавлений сир – 100 г.
рослинна олія або топлене масло (для смаження).


Приготування

  1. Обсмажте цибулю та часник до готовності, додайте прованські трави;
  2. Кабачки та картоплю наріжте кубиками, якщо кабачки молоді – їх можна не чистити;
  3. Покладіть кабачки та картоплю в каструлю, залийте водою, посоліть і тушкуйте на повільному вогні;
  4. Коли овочі будуть готові, додайте сир або вершки і збийте занурювальним блендером;
  5. Обов’язково додайте орегано або прованські трави – саме спеції надають супу пікантний смак, не бійтеся їх використовувати.

Також раніше ми писали Вогняні баклажани: готуємо пікантну закуску на зиму