Новорічний стіл 2026: як притягнути успіх і добробут, дотримуючись смаків Червоного Вогняного Коня

2026 рік — рік Червоного Вогняного Коня, і саме його потрібно «задобрити», щоб притягнути удачу та добробут у новому році. Нижче розповідаємо, на що слід звернути увагу під час підготовки святкового столу. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Рекомендації для оформлення та меню святкового столу 2026:

  1. Основні кольори столу: червоний, помаранчевий, золотий. У цих відтінках можна підібрати скатертини, посуд, серветки, а також оформлення страв із яскравими овочами, фруктами та спеціями.
  2. Незвичайні інгредієнти вітаються: кінь символізує енергію та динаміку, тому в меню бажано додавати яскраві спеції — імбир, куркуму, корицю, кардамон, а також екзотичні фрукти — ананас, манго, гранат. М’ясні страви на святковому столі 2026 можуть включати яловичину, свинину та птицю.
  3. Суворе табу: конина. Таке блюдо вважається неповагою до господаря року і може призвести до фінансових втрат та невдач.

Дотримуючись цих порад, ви створите гармонійний та яскравий святковий стіл 2026, а Червоний Вогняний Кінь принесе щастя, успіх і добробут у новому році.

Також раніше ми писали Скільки коштує приготувати салат Олівʼє в Дніпрі