Обід на всю родину. Картопля по-французьки
Запечена у духовці картопля з фаршем, грибами та сиром має всі шанси стати ідеальним обідом для всієї родини. Рецепт картоплі по-французьки пропонує Дніпровська панорама.
Інгредієнти
- Гриби - 250 г
- Цибуля - 2-3 шт
- Картопля - 8-9 шт.
- Сіль, перець, на смак.
- Фарш - 500 г
- Вода - 50 мл
- Сир - 150 г
- Кріп за смаком
Приготування
Гриби нарізати на чотири, обсмажити на сухій сковорідці до випаровування рідини, потім долити олії. Окремо обсмажити на олії цибулю, нарізану півкільцями. Посолити цибулю та гриби. З цибулі злити масло в деко. Картоплю нарізати кружальцями і викласти в лист, посолити, приправити за смаком. Зверху розподілити цибулю, гриби. Фарш перемішати з приправою, водою, посолити, викласти на овочі. Запечатати фольгою та запекти в розігрітій духовці 40 хвилин. Через 5 хвилин до готовності зняти фольгу, посипати тертим сиром і відправити в духовку для розплавлення. Фарш можна замінити курячими стегнами.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати сало в розсолі з чорносливом і лушпинням цибулі.