Обрізали дерево, повернули тепло, замінили трубу. Які проблеми допомагає вирішити мешканцям Дніпра Громадська рада

Голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан повідомив, що протягом доби оброблено 96 звернень громадян. Повідомлення від містян надходили до Телеграм Чату Корбана – ТЧК, на пошту та на Гарячу лінію Штабу Взаємодопомоги. Міська влада Дніпра оперативно реагує на звернення містян, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на ДніпроTV.

Теплий Дніпро

Серед найпоширеніших проблем, з якими звертаються містяни, – це проблеми з теплопостачанням, водопостачанням та каналізацією.

Так, за адресою Бориса Мозолевського, 15, було відновлено подачу тепла після того, як містяни звернулися на гарячу лінію.

На проспекті Богдана Хмельницького, 109, також було усунуто проблему з теплопостачанням.

Проспект Івана Мазепи, 50-А: тепло з’явилося, лишилося налагодити.

За адресою Квартальна, 36: тепло є.

Квартальна, 38/2: є тепло.

Семафорна, 32: тепло з’являється.

Титова, 24: тепло є.

Янтарна, 79: тепло з’являється.

Світло

За адресою вулиця Богдана Хмельницького, 21 обірвано провід. Будинок ОСББ. Будь ласка, зверніться до голови. Також, для контролю, звернення направлене до департаменту самоорганізації населення.  

За адресою Успенська: провис дріт через проїжджу частину. Тут провід інтернет-провайдера між опорою КП «Міськсвітло» та опорою ДТЕК. Можливості підтягнути немає (проліт 80 метрів). Огороджено.

Шевченка, 23: стрибки напруги.

Яна Гуса: немає світла. Ваші звернення направлені до компанії ДТЕК.

Вода

За адресою Парусний, 13, у підвалі будинку було виявлено протікання труби. Ремонт трубопроводу планується завершити цього року.

За адресою Узвіз Крутий, 11, 9, вода підмиває будинки. Роботи з ремонту водопроводу проведуть КП «Дніпроводоканал» та ДТЕК сьогодні, 5 грудня.

Макарова, 1-Б: нема води півтора місяця. Ремонтні роботи відбудуться сьогодні, 5 грудня. Працюватиме міська аварійна служба.

За адресою Над’ярна, 26, пошкоджену ділянку водопроводу замінили на поліетиленову трубу у неділю, 3 грудня. Працював КП «Дніпроводоканал».

За адресою Софії Ковалевської, 84, затоплено підвал. КП «Дніпроводоканал» та КП «Управління контролю за благоустроєм» займаються вирішенням цього питання.

Каналізація

За адресою Вознюка, 5, протікає дворова каналізація Придніпровської ТЕС. Звернення передано ТЕС ще 28 листопада, але проблему поки що не вирішено.

Роботи із заміни колекторів за адресоб Ливарна – узвіз Крутогірний планують завершити цього року. Терміни відновлення дорожнього покриття залежатимуть від погоди. Можливо, завершать уже 2024 року.

Крім того, містяни зверталися з такими проблемами, як:

  • вивезення сміття
  • ремонт покрівлі
  • ремонт ліфта
  • відновлення дорожнього покриття
  • ремонт тротуарів і дворів.

Містяни дякують

«Дякую за обрізання та омолодження дерев по просп. Мануйлівський, 19. Щоправда, ще не всі гілки вивезли», – пише дніпрянка Ірина.

«Піхоти Короля, 1. Дуже дякую за швидке реагування. Дерево обрізане», – пише дніпрянка Світлана.

«Вітаю, шановний Геннадію Олеговичу. Ще раз дуже дякую за допомогу, Вам та Вашій команді. Каналізацію вчора прочистили. Сподіваємося, що й проблему таких частих засмічень знайдуть та усунуть. Вам ми вдячні від щирого серця. З повагою, Орловська, 24-А», – пише дніпрянка Оксана.

«Квартальна, 36. Освітлення вулиці відновлено, дякую!», – пише дніпрянка Яна.

«Бориса Мозолевського, 15 – все зробили. Дякую», – пише дніпрянка Ольга. Тут працювали над відновленням тепла.

«Писала на гарячу лінію, що не працює колонка у дворі за адресою бульвар Слави, 4! Приїхали, усе відремонтували! Дякую від мешканців нашого будинку!» – пише дніпрянка Марина.

«Тепло, Квартальна 38, 2 під’їзд, з’явилося. Дуже вам вдячна за виконану роботу», – пише дніпрянка Марина.

«Квартальна 38, 2 під’їзд, у двокімнатних тепло з’явилося, п’ятий день теплі. Дякую всім, хто допоміг», – пише дніпрянка Оксана.

«Батареї стали тепленькі, дякую вам величезне! Немировича-Данченка, 40», – пише дніпрянка Тетяна.

Заявки щодо комунальних та інших проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

(095) 816-39-11   

(093) 261-32-25   

(063) 402-79-56   

(063) 681-61-82   

(068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово.

Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/

Нагадаємо, раніше ми писали: