Огірки, помідори, перець, абрикоси, виноград. У Дніпрі в тролейбусному депо вирощують овочі і фрукти

Абрикоси, виноград, огірки, помідори: співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» вже 7 років вирощують овочі та фрукти у теплиці, що на території тролейбусного депо № 1. Раніше, до 2000-х років, на її місці був сад, але з роками за ним перестали доглядати. Проте 7 років тому керівництво депо вирішило його відродити, повідомляє Дніпровська панорама.

У Дніпрі в тролейбусному депо

«Таким чином ми підтримуємо загальноміську акцію #Дніпро_квітучий. Загалом всі ці овочі та фрукти ми саджаємо для наших співробітників і потім між ними розподіляємо. Усього в нас тут 200 штук розсади помідорів, стільки ж огірків, близько 100 – перцю, також садимо баклажани.

Крім цього, ще восени ми висадили часник та цибулю. Вирощені овочі ми віддаємо у нашу їдальню, в якій нашим співробітникам готують різноманітні салати. Крім цього, в нас є фруктовий сад. Там росте черешня, груша, слива, абрикос.

Також вирощуємо виноград. Усі фрукти також розподіляємо між співробітниками або ж варимо у їдальні компоти для них», – зазначив начальник тролейбусного депо № 1 КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Віктор Сухар.

У Дніпрі в тролейбусному депо

Крім цього, 40 співробітників депо також долучились і до акції #ЧистийДніпро:

«Наводимо лад у рухомому складі. Загалом його миємо щодня, проте сьогодні проводимо посилене прибирання. Окрім рухомого складу, наводимо лад і в цеху, зокрема миємо вікна, чистимо територію та верстаки. Також прибирання триває і на території депо», – зазначив головний інженер тролейбусного депо № 1 КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Олександр Ковба.

У Дніпрі в тролейбусному депо