Оксамитовий сезон в Одесі: скільки коштує відпочити в номерах (ціни)

З відкриттям шести пляжів для купання у морі в Одесі зростає попит на житло. Локації відкрили, щоб українці могли відпочити у "оксамитовий" сезон, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на TRAVEL. РБК-Україна

Зокрема, на сайті booking вже майже не лишилося варіантів бюджетного розміщення – за ціною до 500 гривень на добу недоступно вже 97% житла.

До яких цін готуватися українцям, які вирішать поїхати на пляжний відпочинок до Одеси цього місяця.

Варіанти житла за ціною до 500 гривень за добу

Ми перевірили вартість тижневого відпочинку на двох у різних варіантах розміщення в Одесі на сайті бронювання житла booking.com на дати 20-27 серпня.

Через сервіс у місті доступно понад три десятки варіантів розміщення за ціною до 500 грн на добу. Втім, біля моря лише чотири.

Наприклад, міні-готель "Одеса Море" за 400 метрів від пляжу Лузанівка пропонує номер за 3500 грн на тиждень. У номерах є санвузол, але загальна кухня для гостей.

Апартаменти "Аркадія" за 1,1 км від пляжу Аркадія та за 2 км від пляжу Чайка пропонують розміщення в апартаментах з однією спальнею та кухнею за 4190 грн за тиждень (600 грн/добу).

Є й дешевші варіанти та знижки. Наприклад, готель Zipper House за 2,3 км від пляжу "Дельфін" пропонує тиждень проживання зі знижкою 20% - за 2688 грн у сімейному номері з кондиціонером та санвузлом.

Одеса

Місце у хостелах у номерах на кілька осіб в Одесі коштує від 200 гривень на добу. Гостям пропонуються двоярусні ліжка з ортопедичними матрацами в номерах з кондиціонером.

На сайті olx квартири подобово пропонуються за ціною від 300 грн/добу. Пропозиції житла до 500 грн за ніч – близько двохсот.

Скільки коштує найдорожче житло в Одесі у серпні

На дати з 20 по 27 серпня на сайті booking.com вже недоступні 98% номерів у 5-зіркових готелях. Частина з них пропонують суттєві знижки, але доба відпочинку все одно коштуватиме від 2000 гривень.

Одеса

Наприклад, в 5* готелі "M1 Club Hotel" тиждень у номері-стандарт з видом у дворик коштуватиме 53900 грн (7700 грн на добу). Заклад має приватну пряжу, відкритий басейн і комплекс саун. У вартість включено сніданок. Номер-стандарт з видом на море коштуватиме 81 900 грн за 7 ночей. Слід зазначити, що такі самі ціни були й у червні.

У 5* готелі NEMO пропонуються знижки 20%. Тиждень відпочинку коштуватиме 66880 грн (9554 грн на добу, у червні ціни були нижчими: 7400-8100 грн на добу) у номері стандарт з видом на місто та включеним сніданком. За вид на море доведеться доплатити – тиждень проживання коштуватиме 79360 грн.

У 5* готелі Atlantic Garden Resort зі спа-центром тижневу відпустку в покращеному двомісному номері можна провести за 19530 грн (2790 грн/добу, що дешевше, ніж у червні). Сніданок включений.

У 5* "Premier Hotel Odesa" із закритим басейном пропонується 30% знижки на проживання. При цьому слід розраховувати на суму 27 440 грн (3920 грн на добу) за класичний номер з видом на місто. У вартість включено сніданок.

Нагадаємо, раніше ми писали: Місце відпочинку. Сафарі на квадроциклах "вільногорськими Мальдівами" (відео)