Піца-троянда: оригінальна та ситна вечеря за 25 хвилин

Шукаєте цікаву та оригінальну ідею для вечері? Спробуйте приготувати піцу-троянду з листкового тіста! Ця незвичайна страва не лише приємно здивує ваших близьких своїм вишуканим виглядом, але й порадує чудовим смаком. Соковита ковбаса, ароматний сир, свіжі помідори та пікантні солоні огірки – поєднання цих інгредієнтів створює справжню феєрію смаку. А завдяки листковому тісту піца готується дуже легко та швидко, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Тісто листкове - 400 г.
Кетчуп - на свій смак.
Ковбаса - 150 г.
Сир - 200 г.
помідор - 2 шт
Солоні (мариновані) огірки - 3-4 шт.
Яйце - 1 шт.
Прованські трави - на свій смак.

рецепт піци з листкового теста


Приготування

  1. Пласт листкового тіста розгортаємо, ділимо на широкі смужки, змащуємо кетчупом. На один бік тіста викладаємо ковбасу, сир, помідор, солоний огірок, закриваємо другою стороною та згортаємо у трояндочку.
  2. Кладемо на лист, змащуємо яйцем, зверху посипаємо прованськими травами і відправляємо в духовку при 200 градусах на 25 хвилин.

Також раніше ми писали Ледачі пиріжки: коли немає часу, але хочеться смачно