Підприємець з Дніпропетровщини "приземлює" ворожі дрони

Мешканець Дніпропетровщини Денис із позивним Тор успішно приземлює ворожі безпілотники. Чоловік служить у підрозділу "Мисливців за дронами" Криворізької окремої бригади територіальної оборони. У мирному житті Денис був підприємцем та заступником директора в компанії, але у перший же день війни став на захист України. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

У чоловіка вже був досвід участі у бойових діях - у 2014 році пройшов АТО. Іловайськ, Дебальцеве в складі 40 батальйону "Кривбас".

Якщо це не моя війна, то це і не моя земля. З цими думками прокидаюсь та виконую завдання кожного дня. Якщо це не моя війна та земля, то навіщо тут жити? Значить, це і не твоя країна. Але це наша країна, тут жили наші предки, діватись нікуди, треба стояти до переможного кінця. Ми воюємо заради того, щоб не жити як "на болотах", а брати напрямок на Європу. Я, наприклад, не хотів би, щоб мої діти жили так, як в країні-агресорі, оскільки не раз був в Росії та Європі та маю з чим порівнювати, - розповів військовий.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ракетний удар по Києву забрав життя мами та 11-річної доньки.