Підтримка родин загиблих воїнів: в Дніпрі соціальні працівники зустрілися зі спеціалістами "БФ" "ТАПС"

В Дніпрі представники соціальної сфери зустрілися зі спеціалістами "БФ" "ТАПС". Про це детальніше розповість Дніпровська панорама.

Весь проєкт направлений на підтримку родин загиблих, соціальних працівників, волонтерів, яка стала ще більш актуальною з 24 лютого, — каже Катерина Чижик, співзасновниця Благодійної організації «Благодійний фонд «ТАПС»

COLOR-61

Олена Шилова, психологіня   БО  «БФ «ТАПС», Координатор напрямку роботи з родинами загиблих Воїнів, Кризової  психологічної допомоги в м. Дніпро та області. Є дійсним членом Міжнародної  асоціації психологів по роботі з горем та тяжкою втратою.

Захід тривав дві години, і супроводжувався надзвичайно легким та якісним спілкуванням, під керівництвом Олени Шилової, яка розповіла про подальші плани щодо створення методичних матеріалів про роботу соціальних працівників з родинами загиблих захисників.

COLOR-25

Розглянули теми «Що важливо для якісного спілкування", "Знання, вміння, навички, які допомагають досягти продуктивної комунікації між працівниками соціальної сфери та членами родин загиблих (померлих), «Проблеми, які заважають порозумінню з членами родин загиблих  (померлих) Героїв війни», «Труднощі у спілкуванні з людьми, що переживають втрату, «Особливі проблеми в роботі з членами родин загиблих Героїв України».

Зустріч проводиться в рамках проєкту Комплекс заходів направлених на профілактику психологічного здоров'я свідків війни «НЕЗЛАМНІ» за підтримки   Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах   грантового компоненту проєкту EU4USociety. Матеріал відображає позицію   авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду   «Відродження» та Європейського Союзу».

COLOR-19