Пікантний салат з редиски, що підкорить ваші рецептори

Набридли звичайні салати? Відкрийте для себе феєрверк свіжості та пікантності в кожній скибочці! Цей простий, але водночас оригінальний салат з редиски з нотками часнику, гострого перцю та ароматного кропу стане справжньою знахідкою для вашого столу. Готується він миттєво, а зникає ще швидше, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

редиска - 500 г.
часник - 3 зуб.
перець чилі.
перець горошком.
сіль - 1 ч. л. 
олія - 3 ст. л.
оцет - 2 ст. л.
вода - 40 мл.
кріп.


Приготування

  1. Наріж редиску тонкими скибочками або кружальцями. Додай подрібнений часник, трохи нарізаного перцю чилі, перець горошком і сіль.
  2. Приготуй маринад: змішай олію, оцет і воду. Залий редиску. Додай кріп, перемішай і дай настоятись 30–60 хв у холодильнику.

Також раніше ми писали Кругленькі, рум'яні, з джемом і цукровою пудрою. Як приготувати берлінські пончики