Поки державні зачинені: 5 приватних дитячих садків, що працюють у Дніпрі

Дошкільнятам необхідно проводити час в компанії однолітків, аби навчитися комунікувати з соціумом. Найкраще цю навичку малеча відточує у дитячих садочках. Державні заклади у більшості закриті через воєнний стан, а от приватні садочки продовжують працювати. Редакція Дніпровської Панорами підготувала топ приватних дитячих садків, які працюють під час війни і готові приймати малечу. 

Сад-школа «Ельфік»

У цей садок беруть дітей віком від 1 до 6 років. У групах – до 8 осіб. На малюків чекає різноманітне дозвілля: розвиток мови, підготовка руки до письма, пісочна арт-терапія, етика, дидактичні карти та багато іншого. З-поміж іншого з дітьми займаються логопед, психолог, хореограф та вчитель англійської мови. 

Садочок має 5 філіалів у Дніпрі: на житловому масиві Тополя, вулиці Барикадній, проспекті Поля, вулиці Робочій та проспекті Слобожанському. Також до відкриття готується заклад на житловому масиві Червоний Камінь. 

Вартість повного дня (з 8:00 до 18:00) перебування в «Ельфіку» становить 490 грн/день. До вартості входить п’ятиразове харчування. Також є можливість залишити дитину в садочку на половину дня – з 8:00 до 13:00. Це коштуватиме 360 грн/день, ціна включає вартість триразового харчування.  

эльфик

Приватний дитячий садок «Ай да Я!»

Цей заклад запрошує до себе дітей 2-6 років. У групах зазвичай 10-12 дітей. Малюків у цьому садочку навчать математиці, читанню, мовленню, природознавству, сенсориці, письму та грамоті. Крім того дозвілля урізноманітнять легоконструюванням, англійською, хореографічними та музичними заняттями. 

Садочок розташований на вулиці Надії Алексєєнко, 104/3. Вартість повного дня перебування в ньому становить 7500 грн/місяць, тоді як половина дня у садочку обійдеться в 6000 грн/місяць. Зазначимо, що ціна вказана без врахування харчування – його в цьому закладі сплачують окремо. Вартість харчування на день складає 125 грн. Їжу в садочку не готують самостійно – замовляють готові страви у кейтерингової компанії, яка відповідає за харчування в 20 садках міста. 

ай-да-я

Royal Kids Club

Сюди можуть ходити діти від 2 до 7 років. У групах не більше 10 людей. Головна особливість цього дитячого садочка – у білінгвальній концепції навчання: малята вивчають англійську мову на одному рівні з рідною. Заняття англійською проходять щодня з носієм мови. Крім розмов та читання англійських книг, носій мови також проводить зарядку, прогулянку англійською мовою та супроводжує 2 прийоми їжі.  

Садочок має дві філії: на вулицях Андрія Фабра та Олександра Конисського. За неповний день перебування в ньому доведеться заплатити 500 гривень (300 грн за перебування та 200 – за харчування), тоді як повний день обійдеться в 700 гривень (500 грн за перебування та 200 за харчування). Також в закладі діє знижка 10% для переселенців. 

kids club

Bim-Bom

Садочок чекає на відвідувачів 3-6 років. У групах до 12 діток. Протягом дня дітей займають рухливими та інтелектуальними іграми, заняттями читанням і математикою, розвитком логіки та критичного мислення. 2 рази на тиждень дітки займаються англійською мовою. 

Садочок розташований на проспекті Поля, 129-р. Тиждень повного дня перебування дитини в ньому обійдеться в 2350 гривень, тоді як тиждень неповного дня обійдеться в 1850 гривень. Ціна включає в себе доплату за харчування. Сплачувати за садочок можна і поденно – в такому разі ціна становить 620 грн за повний день та 400 грн за половину дня, враховуючи ціну харчування. Також в цьому садочку дитину можна лишати на декілька годин – це коштує 80 грн/година з доплатою за харчування. 

В закладі діють знижки для вимушених переселенців. Так, тиждень повного дня перебування коштує 1700 грн, а половина дня – 1200, враховуючи ціну харчування. Поденна ціна для переселенців складає 390 грн (з харчуванням). А одна година в садочку обійдеться в 60 грн, з доплатою за харчування. 

бим бом

Малишкін світ

У цьому садочку теж є групи як повного дня, так і до обіду. Працює він із 8:30 до 19:00. Кількість місць тут обмежена, тому що групи невеликі. На малюків тут чекає 5-разове харчування, розвиток у всіх напрямках (у тому числі українська та англійська мови), денний сон, закрита ігрова у своєму дворику.

Дитячий садочок розташований на вулиці Філософській, 9. Вартість складає 350 гривень на день. 

малишкін світ

Раніше ми розповідали, куди можна сходити з дитиною у Дніпрі