Покращить настрій та збільшить продуктивність: українці пропонують давати келих пива серед робочого дня

На офіційному сайті електронних петицій створили звернення до президента, у якому просять давати всім співробітникам впродовж робочого дня бокал пива, а саме 500 мл. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на відповідну ініціативу

Ініціатор Ващук Вадим Анатолійович вважає, що одноразове вживання пивного напою покращить настрій громадянина який працює, а також збільшить продуктивність праці. На цю мить збір триватиме ще 91 день та набрав вже 168 голосів із 25 тисяч необхідних. 

Пропоную дозволити упродовж робочого дня одноразове вживання 500мл (0,5л.) пивного напою міцністю не більше 5% вмісту спирту, особливо у літній час. На мою думку це покращить настрій громадянина який працює в першу чергу, а також збільшить продуктивність праці, адже громадянин буде із задоваленням йти на роботу, знаючи що у продовж робочого дня він зможе втамувати спрагу та покращити свій настрій. Для контролю можна встановити норми вмісту алкголю в крові (у проміле) для контролю роботодавцями за допомогою вимірювальних пристроїв, та у випадку перевищення норми застосовувати жорсткі покарання, - говориться в петиції. 

петиция

Читайте також: У Дніпрі пропонують заборонити паління на балконах та лоджіях