Пориньте у вир ніжності та кавового аромату: готуємо божественне шоколадно-кавове суфле
Цей повітряний десерт поєднав у собі багатство кавового аромату, насиченість шоколаду та ніжну текстуру, що просто підкорює з першого ложечки. Приготування страви не потребуватиме багато часу й зусиль, адже всі інгредієнти легкодоступні, а сам процес немов легка імпровізація на кухні, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
М'який сир 5% - 180 гр (за консистенцією як сметана, не розсипчастий!);
Молоко 1% - 200 мл;
Желатин швидкорозчинний - 15 г;
Кава розчинна - 1 ч. л.;
Какао - 1 ч. л.;
Підсолоджувач - за смаком.
Приготування
В молоко додати желатин та каву, підігріти на повільному вогні до повного розчинення желатину, не кип'ятити!
Змішати м'який сир, підсолоджувач, какао і додати молоко з желатином, збити міксером або блендером, розлити за формами.
Прибрати в холодильник мінімум години на 2 до повного застигання.
Також раніше ми писали Соковиті курячі стегна в апельсиновому маринаді: вибух смаку та аромату