Повалені дерева та зупинені трамваї: Дніпром пронеслася буря

Напередодні, 20 липня ввечері, Дніпром пронеслася справжня буря - шквальний вітер та сильна злива, повідомляє Дніпровська панорама.

У багатьох районах міста через негоду були зламані вітки та впали дерева - подекуди пошкоджені авто дніпрян. Так, згідно з інформацією ДСНС, на вулиці Пушкіна дерево впало на електродроти міського електротранспорту. У провулку Штабному зламане дерево перегородило проїзд. На вулиці Котляревського ерево впало на припарковані біля будинку автомобілі, а на Бердянській – на газопровідну трубу.

8ryuzngeankhs3ru8jodeuhxectxdcgp2vcf5uau

В епіцентрі негоди опинилася більшість трамвайних маршрутів Дніпра. Як повідомляють в КП "Дніпровський електротранспорт" павшими деревами було пошкоджено контактну мережу і призупинено рух на 6 трамвайних маршрутах №1, 5, 6, 9, 11, 19. Особливо буревій наробив лиха на трамвайному маршруті №19. Внаслідок чого, 8 вагонів вимушені були ночувати на лінії.

Для ліквідації пошкоджень задіяли 3 бригади Енергогосподарства та 2 аварійні бригади МНС. Працювало близько 14 спеціалістів (енергетики, працівники аварійно-відновлювальних бригад) та 6 одиниці спеціальної техніки.

В результаті комунальники спиляли 4 аварійних дерева, зрізали 45 гілок з контактної мережі, замінили 2 пошкоджених кронштейни та 6 елементів контактної мережі (ізолятори, хомути, розтяжки, косинки, тощо). Боротьба з наслідками негоди тривала аж до 06:30 годин ранку сьогоднішнього дня, 21.07. На 07:00 усі маршрути міського електротранспорту виїхали на лінію і працюють у звичайному режимі руху.

Раніше ми писали: У Дніпрі сталося аварійне відключення води: адреси