Працює спецбригада. Де у Дніпрі на цьому тижні відключать воду в трьох районах

У Дніпрі з 1 по 5 липня спеціалізованою бригадою КП «Дніпроводоканал» будуть проводитись планові відключення послуги водопостачання боржникам приватного сектору Амур-Нижньодніпровського, Соборного та Шевченківського районів міста. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на КП Дніпроводоканал.

Загальна сума боргу мешканців зазначених адрес становить 944 536,46 грн.:

іц

Нагадуємо, що відключення послуги з централізованого водопостачання проводиться згідно Постанови КМУ № 1405 від 29.12.2023 р., яка  регламентує умови та порядок відключення комунальних послуг за несплату після надання попереджень споживачам і виконання всіх необхідних процедур.

Шановні дніпряни! Звертаємось до вас з проханням врегулювати питання наявної заборгованості для того, щоб уникнути відключення послуги водопостачання. За неможливості повністю погасити заборгованість, пропонуємо укласти договір реструктуризації боргу, з метою розподілу заборгованості на більш зручні для вас терміни. Щодо реструктуризації боргу ви можете звернутися до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП» за зручною адресою в розділі Контакти.

Своєчасна оплата рахунків за спожиту воду забезпечує стабільну роботу нашого підприємства, дає можливість проводити необхідні ремонтні роботи та забезпечувати якісне безперебійне водопостачання.

тжв

Нагадаємо, раніше ми писали

Індексація пенсій. Якими будуть пенсії з 1 липня, хто отримає надбавку