Превентивне відключення електрики. Кам'янське залишилося без тепла, а Кривий Ріг - без електротранспорту

У містах Дніпропетровщини на ворожу ракетну атаку влада реагувала превентивними відключеннями електрики, щоб зменшити масштаби руйнувань у разі влучання в інфраструктурні об'єкти. Про це пише Дніпровська панорама.

У Кам’янському у зв’язку з ракетною атакою лівий берег відключили від тепла та світла, повідомив мер міста Андрій Білоусов.

За інформацією Дніпропетровської обласної ради, вчора, 25 січня, пізно ввечері підрозділами повітряного командування "Схід" в області було збито 5 ворожих БпЛА. Є влучання в промислове підприємство у Дніпрі, наслідки атаки встановлюються. У Кам’янському за минулу добу надзвичайних подій не зафіксовано.

У зв’язку з загрозою ворожої ракетної атаки станом на цю хвилину енергетиками превентивно відключена вся лівобережна частина міста. Котельня теж без  електроенергії. Про подальшу ситуацію повідомимо згодом, - повідомив мер Кам’янського.

У Кривому Розі у четвер, 26 січня, теж через ворожу атаку превентивно вимкнули електроенергію. Таким чином у місті  зупинився рух швидкісного трамваю та іншого комунального електротранспорту.

Криворізькі лікарні та всю циркуляцію води в системі перевели на генератори.

Раніше ми писали, що у Дніпрі з'явився унікальний бронежилет.