Прибирання прибудинкової території та покос трави: як у Дніпрі стежать за санітарним станом міста

У середу, 10 травня, черговий по місту Грицай Владислав Вікторович, директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради перевірив доручення міського голови Бориса Філатова, яке він надав профільним підприємствам щодо посилення контролю за санітарним станом міста та своєчасного вивезенням сміття. Про це повідомляє "Дніпровська панонорама".

Під час чергування Грицай Владислав перевіряв роботу двірників, які з самого ранку працюють на визначених та закріплених за ними ділянках. За кожною з ділянок закріплений старший майстер, який слідкує щоб прибудинкова територія знаходилась у задовільному санітарному стані. Зокрема перевірка відбувалася на проспекті Героїв, 12, де здійснювалося прибирання прибудинкової території та покос трави.

Грицай прибирання

Робочій день двірників та косарів у Дніпрі починається о 6 ранку та триває до 14:00. Робітники оснащені усім необхідним інвентарем: нові мітли, ведра, спеціальні тримери-косарки, спеціальний захисний одяг та інше. Також у місцях, де це можливо, на поміч двірниками виїжджає малогабаритна прибиральна техніка.

Грицай перевірка

Прибирання прибудинкової території у місті відбувається тричі на тиждень, скошування трави на газонах двічі на місяць. Усього по місту кожного дня на роботу виходить більше 1000 двірників.

Покос трави

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі встановлюють безкоштовні лічильники газу.