Профтехосвіта Дніпра та області понесла тяжку втрату

Профтехосвіта Дніпропетровщини понесла тяжку втрату: на 67 році пішла із життя ветеран професійної (професійно-технічної) освіти Дніпропетровщини Чернявська Ірина Євгенівна. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на пост директора НМЦ ПТО Віктора Василенка.

Більше 40 років свого життя Ірина Євгенівна віддала роботі в обласному управлінні освіти і науки та навчально-методичному центрі  професійно-технічної освіти Дніпропетровської області, займаючись питаннями фінансової діяльності, супроводом управлінських рішень розвитку, модернізації й осучаснення профтехосвіти.

Усі видання енциклопедичних збірників архівних та історичних подій про життя профтехосвітян Дніпропетровщини, які формувались за участю Ірини Євгеніївни,  стануть помічником для сучасного покоління.

Її професіоналізм, відповідальність, комунікабельність були прикладом багатьом керівникам і колегам по роботі.

Усім, хто знав Ірину Євгенівну, не буде вистачати порадника, оптиміста, людини високої згуртованості для вирішення виробничих і життєвих  проблем.
Світла пам'ять про Ірину Євгенівну Чернявську назавжди залишиться в серцях колег і друзів, - йдеться у зверненні колег- профтехосвітян.

померла викладач

Нагадаємо, раніше ми писали: Вночі на Дніпропетровщині ППО приземлили трьох "Шахедів"