Прийняв свій останній бій на Бахмутському напрямку. Загинув захисник з Дніпропетровщини Артем Матвійчук

У бою з російськими окупантами біля Бахмутського району Донецької області загинув боєць з Дніпропетровщини Артем Матвійчук, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на сайт "АрселорМіттал" Кривий Ріг.

До призову на військову службу у жовтні 2023 року Артем працював електромонтером у прокатному цеху № 3. Солдат Матвійчук прийняв свій останній бій 12 грудня 2023 року.

За словами майстра з ремонту устаткування ПЦ-3 Віталія Журби, Артем Матвійчук був сумлінним, відповідальним працівником, на якого завжди можна було покластися.

Артем працював на підстанції «Прокат-3», — розповідає Віталій Журба. — Мав справу з електроустаткуванням з напругою до 6 000 вольт, працював безпечно та якісно. Спокійним був, врівноваженим молодим чоловіком, з колегами не конфліктував, а товаришував. Дуже професійно виконував роботу, нещодавно підвищив свій розряд з п’ятого до шостого. Я як майстер покладав на нього великі надії. Надзвичайно боляче втрачати таких світлих людей. Величезна втрата для електрослужби, для всього цеху.

Редакція Дніпровської панорами висловлює співчуття родині, друзям і побратимам загиблого Героя.

Також раніше ми писали Боронив фортецю Бахмут: на бойовому завданні загинув боєць з Дніпропетровщини Євгеній Кузьменко