Проблеми вирішуємо разом: Громадська Рада спільно з міською владою допомагає мешканцям Дніпра

Мешканці Дніпра вже знають куди звертатися зі своїми проблемами. Адже існує інформація, що в усьому допоможе Громадська Рада. Ось і зараз є приклади спільного реагування Громадської Ради і міськради на заявки городян, які вони надсилають у телеграм-канал Геннадія Корбана, передає Дніпровська панорама з посиланням на ДніпроTV.

Каштани до 5-го поверху та сміття біля будинків, саме з такими проблемами звернулись місцеві мешканці у телеграм канал голови Громадської Ради Геннадія Корбана аби вирішити питання. Заявку очільник Громради оперативно направив до відповідних комунальних міських служб для подальшого реагування.

У мене така проблема, були великі каштани з 64 року вище 5-го поверху, у квартирі було темно всім сусідам, як би вони були аварійні, їх приїхали відзначили що вони аварійні і велике дякую що швидко зреагував Геннадій Олегович Корбан,- розповіла мешканка будинку Світлана.

А це вже наступна локація, тут мешканці скаржилися на відсутність баків для негабаритного сміття.
Та велику купу мотлоху біля сміттєвих баків.

Я зверталася до Геннадія з проханням в його телеграм канал писала з проханням аби тут прибрали сміття, у нас тут як бачите проблема, дуже великий майданчик зносять все негабаритне сміття, там якісь дивани крісла, там все таке, дуже важко його прибирати, тому що сміттєвози його не вивозять треба якось там звертатись в (непонятно) або ще кудись, і я попросила його, це було приблизно тиждень тому, аби він за можливістю посприяв становленню великого контейнеру куди можна скидати це габаритне сміття, і там його раз на місяць вивозять, -  каже мешканка Олена.

Геннадій Корбан зі свого боку прокоментував події.

Дуже багато звернень йде в тому числі в громадську раду з приводу прибирання територій, з приводу вивезення великогабаритного сміття з приводу взагалі очищення дворів і територій.Їх нескінченно, говорити що комунальники у всьому винні, але перш за все потрібно розуміти що смітять люди, і люди повинні самі ставитися до місця свого проживання до середовища проживання дуже дбайливо, але на жаль люди так не ставляться, - розповів Геннадій Корбан

У разі виникнення проблем можна звертатися на

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана  цілодобово.

Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/

Раніше ми писали про: У Дніпрі комунальники розпочали ремонт тротуарів на декількох вулицях. Адреси