Проект важливий, бо для дітей. На Дніпропетровщині поновили будівництво сучасного хірургічного корпусу

На території одного з медзакладів Дніпропетровщини поновлено будівництво хірургічного корпусу, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на повідомлення голови Дніпровської ОВА Сергія Лисака.

У корпусі на 10 поверхів планується облаштувати ортопедичне, ургентне та нейрохірургічне відділення, а ще п’ять операційних та гіпсову. Також у будівлі будуть розташовані дві лабораторії. Для кожного маленького пацієнта передбачена індивідуальна палата з усім необхідним для комфортного та безпечного перебування.

Почали заливати фундамент. І це радує, бо для дітей. На території одного з медзакладів області зводимо сучасний хірургічний корпус. 

Будівництво стартувало ще минулоріч. У лютому. А за декілька днів – звістка про велику війну. Роботи були призупинені. Та вирішили поновити, бо проєкт важливий. Для нашого регіону та всієї східної частини країни. 

Адже тут приймають найскладніших маленьких пацієнтів. Майже 25 тис на рік. І це тільки стаціонарно. Ставлять на ноги нині й постраждалих від ворожої агресії цивільних. Дітей та їхніх батьків з різних областей. 

Одночасно на майданчику працюватиме до п’ятиста будівельників. Роботи проводяться обласним коштом.

Також раніше ми писали Навчальний рік 2023-2024 у Дніпрі: чи правда, що НУШ цього року не буде