Найнебезпечніші дні у серпні 2023: календар несприятливих дат

Найнебезпечніші дні у серпні 2023: 3 страшні дати. Для того, щоб не спричинити лихо, важливо знати про небезпечні дні місяця, повідомляє Дніпровська панорама.

Астрологи та фахівці з езотерики рекомендують враховувати фази місяця та переглядати місячний календар, щоб знати, коли настануть енергетично позитивні та негативні періоди. 

Календар небезпечних днів у серпні

За словами астрологів та магів, у серпні небезпечних дат буде лише три. Тому просять знати та пам'ятати про найнесприятливіші.

8 серпня - все валитиметься з рук, можливі сварки та конфлікти в сім'ї, невдалі покупки, неякісні послуги;
12 серпня – нові справи виявляться невдалими, поїздки – небезпечними, а фінансові угоди призведуть до повного краху у майбутньому;
16 серпня - можливе загострення хронічних захворювань, стрибки тиску, високі ризики ДТП та нещасних випадків.

Особлива увага до чутливих людей

Окрім цих трьох дат, езотерики застерігають усіх чутливих людей триматися подалі від романтичних проявів 22 серпня. У цей день будь-які амурні справи не будуть успішними, вас спіткає розчарування і біль.

Також обережними треба бути і 26 серпня – є шанс отримати травму, зламати кінцівку чи лягти до лікарні через проблеми зі здоров'ям. Протягом цієї дати краще не робити різких рухів, не виходити з дому та займатися рутинними справами.