Проектувальник меблів з Дніпра рятує побратимів на фронті та мріє після війни працювати фельдшером швидкої допомоги (фото)

Боєць 128-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Віталій до війни працював проектувальником меблів, а після перемоги він мріє стати фельдшером швидкої допомоги. До цього його пілштовхнув фах бойового медика, яким він оволодів під час війни, повідомляє Дніпровська панорама.

У перші дні війни Віталій став на захист України, він пройшов курси такмеду та став рятівником життя на фронті. Чоловік рятує побратимів безпосередньо на лінії зіткнення. Перших поранених він рятував під мінометним обстрілом.

На рахунку бойового медика - врятовані життя понад 60 поранених. Коли поранених немає, Віталій такий же воїн, як і решта підрозділу, бере участь у бойових діях.

Віталій каже, що після Перемоги мріє працювати фельдшером на швидкій допомозі. Чоловік пояснює, що на фронті отримав неймовірний досвід роботи у найважчих ситуаціях і поки не уявляє, як можна повернутися до спокійного життя. Бойлвий медик пояснює, що хоче продовжувати робити все для людей, які потребують його допомоги.

бойовий медик Віталійбойовий медик Віталійбойовий медик Віталій

Нагадаємо, раніше ми писали, що 26-річний бойовий медик бригади з Дніпра допоміг відбити ворожу атаку та врятував 32 побратимів.