Просто та дуже смачно: приготуйте пасту Карбонара по-домашньому

Навіщо йти до ресторану, якщо можна приготувати такі ж страви вдома. Дніпровська Панорама пропонує для вас пасту Карбонара по-домашньому.

Ця страва має доволі простий рецепт, тому її легко зробити самостійно. Головне обирайте якісні продукти. Перейдемо до приготування.

Складові: 

  • Спагеті - 250 г
  • Шинка - 200 г
  • Вершки 12% жирності - 100 мл
  • Яєчний жовток - 2 шт
  • Сир пармезан - 100 г
  • Вершкове масло - 20 г
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Спосіб приготування:

  1. В яйцях відділіть білок від жовтка. Жовток з'єднайте з вершками.
  2. Сир натріть та додайте до суміші та перемішайте. Залиште трішки сиру для подачі.
  3. Шинку наріжте тоненькими смужками. Змастість сковорідку вершковим маслом та покладіть туди шинку. Додайте часник, дрібно рубаний ножем. Обсмажуйте все 2-3 хвилини, перемішуючи. Таким чином шинка стане більш соковитою та пряною.
  4. Окремо зваріть спагеті будь-якого виду у підсоленій воді. Спагеті мають бути трішки недоваренні.
  5. Злийте всю воду. Покладіть спагеті до окремої сковорідки, та влийте вершково-сирний соус.
  6. Додайте смажену шинку з часником.
  7. Готуйте пасту Карбонара кілька хвилин. Постійно перемішуйте до густини соусу.
  8. Пасту перекладіть до тарілки. Прикрасити можна кедровими горіхами та пармезаном.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали, що виходить кожному за порцією. Але обов'язково попросять добавки. Страва з картоплі.