Просто та смачно. М'ясні котлети з кабачками

Ви більше не захочете готувати за іншим рецептом після того, як спробуєте ці м'ясні котлети з кабачками. У приготуванні все буде просто, а результат - дуже смачний. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти

  • Кабачок 1 шт
  • Яйця 2 шт
  • Манка 2 ст. ложки
  • Свинина 500 гр
  • Сіль, перець за смаком

Приготування

  • Натираємо кабачок на великій тертці. Отриману масу з кабачка потрібно віджати руками, потім в натерті кабачки додаємо яйця і змішуємо їх, до однорідної маси.
  • Сюди ж додаємо манку, перемішуємо і залишаємо, щоб набухла манка.
  • Тепер готуємо фарш. Ми використовуємо свинину, ала можна будь-яке м'ясо.
  • Нарізаємо середніми шматочками і пускаємо через м'ясорубку.
  • Приготовлений фарш солимо, перчимо на смак і руками перемішуємо.
  • Кабачки з манкою, перевіряємо на зайву рідину, якщо її дуже багато прибираємо, якщо нормально залишаємо, щоб котлетки вийшли соковитими.
  • Тепер кабачкову масу додаємо у фарш, перемішуємо до однорідної маси.
  • Після цього формуємо котлетки, обвалюємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковороді, з двох боків до золотої скоринки, на середньому вогні.

Нагадаємо, раніше ми писали як приготувати простий кекс з продуктів, які завжди є у холодильнику.