Просто та смачно. М'ясні котлети з кабачками
Ви більше не захочете готувати за іншим рецептом після того, як спробуєте ці м'ясні котлети з кабачками. У приготуванні все буде просто, а результат - дуже смачний. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти
- Кабачок 1 шт
- Яйця 2 шт
- Манка 2 ст. ложки
- Свинина 500 гр
- Сіль, перець за смаком
Приготування
- Натираємо кабачок на великій тертці. Отриману масу з кабачка потрібно віджати руками, потім в натерті кабачки додаємо яйця і змішуємо їх, до однорідної маси.
- Сюди ж додаємо манку, перемішуємо і залишаємо, щоб набухла манка.
- Тепер готуємо фарш. Ми використовуємо свинину, ала можна будь-яке м'ясо.
- Нарізаємо середніми шматочками і пускаємо через м'ясорубку.
- Приготовлений фарш солимо, перчимо на смак і руками перемішуємо.
- Кабачки з манкою, перевіряємо на зайву рідину, якщо її дуже багато прибираємо, якщо нормально залишаємо, щоб котлетки вийшли соковитими.
- Тепер кабачкову масу додаємо у фарш, перемішуємо до однорідної маси.
- Після цього формуємо котлетки, обвалюємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковороді, з двох боків до золотої скоринки, на середньому вогні.
Нагадаємо, раніше ми писали як приготувати простий кекс з продуктів, які завжди є у холодильнику.