Пухкі та апетитні. Простий рецепт сирних булочок

Деякі господині побоються працювати з дроджовим тістом. Але ж що може бути смачнише за пухкі булочки до ранішної кави. Простим рецептом сирних булочок ділиться Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

500 гр борошна.
200 гр. сиру в брикеті.
1 яйце + 1 яйце для змащування.
100 гр. вершкового масла.
100 -150 гр. цукру.
1/2 ч.л. солі.
200 мл молока.
7 гр. дріжджів.
Для начинки: варене згущене молоко або густий джем.


Приготування:

Дріжджі розвести в теплому молоці. Залишити. Змішати сир, яйце, розтоплене масло, цукор, сіль. Додати молоко з дріжджами, перемішати. Ввести борошно. Дати піднятися тісту близько години в теплому місці. Розділити на 8 частин. Дати постояти. Сформувати булочки і поставити на вистоювання на 15 хвилин. Змастити яйцем кімнатної температури. Випікати при 170 градусах, 45-50 хвилин. За бажанням можна посипати цукровою пудрою.

Також раніше ми писали Готуй, хоч щодня. Простий пиріг на кефірі