П'ять ворожих атак. Тривожна ситуація на Дніпропетровщині

Сьогодні на Дніпропетровщині був знов напружений день. Ворог атакував Нікопольський район п'ять разів. Не обійшлося без постраждалих. Літнього чоловіка після обстрілів його будинку відправили до лікарні. Про це написав у своєму телеграм-каналі голова Дніпропетровської обласної ради, передає Дніпровська панорама.

Сьогодні був вкрай напружений день. Агресор знову атакував область з дронів і важкої артилерії. Постраждав чоловік.  П’ять атак – по Нікопольському району. Окупанти накрили вогнем Червоногригорівську, Мирівську громади та сам Нікополь.В місті внаслідок обстрілу постраждав 73-річний чоловік, його шпиталізували. Він в стабільному стані, медики надали пенсіонеру необхідну допомогу. Наразі інформація щодо руйнувань уточнюється.  Більше ворожих обстрілів на Дніпропетровщині протягом дня не зафіксовано, - написав Микола Лукашук

Лукашук 23

Як би ворог не тероризував нас, як би не залякував – ми сильніші. Українці – потужна сила, яка здатна звернути гори на шляху до своєї мети. З вірою в наших захисників та захисниць, в Президента і з впевненістю у тому, що нам під силу неможливе. Ми подолаємо абсолютне зло, - додав голова облради.

лукашук 2

Раніше ми писали про: На Дніпропетровщині посилили комендантську годину