Радісний крик та море людей на шезлонгах: як проводять час відпочивальники в аквапарку Дніпра (фото)

Через аномальну спеку дніпряни масово відвідують аквапарк Happy Day у Дніпрі. Дніпровська панорама перевірила, як відпочивають діти зі своїми батьками на водяних гірках.

Останні два дні біля аквапарку створюються величезні черги. Особливо сьогодні, коли для військових та їхніх сімей зробили вхід щовівторка безкоштовним. Людей було настільки багато, що в середині дня робітники аквапарку зробили вхід платним.

Через це можна стверджувати, що аквапарк має гарні умови для відпочинку. Тож як проводять час люди в зоні для відпочинку Happy Day.

Ціни

Спочатку вас зустріне каса з цінами для відпочивальників за адресою вулиця Набережна Перемоги, 37Д. Люди вже стоять в очікуванні веселих забав на атракціонах: з надувними кругами, подушками, м'ячами та іншими речами для купання.

Ціни досить приємні та доступні: 

  • 350 - 410 грн - дорослі (будні)
  • 320 - 380 грн - діти (будні)
  • 420-480 грн - дорослі (вихідні)
  • 390 - 450 грн діти (вихідні)

каса аквапарк Happy Day

Місця для відпочинку

Далі перед вами постає величезний басейн з великою кількістю шезлонгів. Всі вони забиті щасливими дніпрянами, які ніжаться на сонці. Парасолі майже повністю закривають територію, аби уберегти від перегрівання маленьких відпочивальників.

Глибина звичайного басейну десь по шию людині з середнім зростом. Тому на цьому місці треба особливий нагляд за дітьми. Проте можна убезпечити малечу, відвівши їх на басейн для підростаючого покоління.

аквапарк Happy Day 3

Їжа

Вибір їжі тут різноманітний. Є бургерна і звичайна їдальня, де стоять голодні відпочивальники. А як же, вода дуже сильно виморює, тому треба якось відновлювати сили.

Звичайно, за їжу доведеться платити всім: й навіть тим відвідувачам, що прийшли безкоштовно. 

їжа аквапарк Happy Day 1

На фото зображені варіанти смачного обіду. Дуже хрустка картопля фрі та бургери з різноманітними соусами, піца, салати та багато інших страв. Ніхто голодним не залишиться.

Ціни схожі на ті, які зараз у звичайних ресторанах Дніпра. Ось, наприклад, чек:

  • Картопля фрі - 98 грн
  • Коктейль - 190 грн
  • Лимонад - 120 грн
  • Піца - 275 грн.

Звичайно, когось такі ціни можуть неабияк налякати. Проте тут ви їсте біля води та маєте змогу поплавати, а у звичайному ресторані посидите в задушливому приміщенні та не отримаєте ніяких емоцій.

їжа аквапарк Happy Day 2їжа аквапарк Happy Day 3їжа аквапарк Happy Day 4

Атракціони

Й нарешті те, заради чого приходять сюди всі відвідувачі - різноманітні водяні гірки. Їх тут безліч з різною складністю. Вони не такі високі як у Кирилівці, що на Азовському морі, проте і такі дуже радують дітей. Все виконано в острівному стилі: пальми, кольорові гірки та навіть фігурки персонажів з мультфільму "Ваяна". Для тих, хто не дуже полюбляє екстрим, є просто звичайний басейн, де можна ліниво повалятися.

Навкруги чути веселий дитячий сміх та море позитивних емоцій. 

аквапарк Happy Day 6Аквапарк Happy Day 7

аквапарк Happy Day 4\

Не гайте часу і хапайте таку можливість весело відпочити біля води в спеку. В аквапарку Happy Day для цього створені всі умови.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ажіотаж в аквапарку Happy Day у Дніпрі. Зібралось кілька тисяч відпочивальників, вхід закрито.