Ракетний удар по Дніпру: 8 постраждалих, серед них двоє - діти

Вночі росіяни масовано атакували Дніпропетровську область. Сили ППО збили за попередніми даними 9 крилатих ракет та 3 безпілотники. Але є й влучання у обласному центрі - росіяни поцілили у приватний сектор. Попередньо відомо про 8 постраждалих, серед них двоє - діти. Також зруйновано 4 приватні будинки, ще 25 - пошкоджені. Ще один "прильот" був по інфраструктурному об'єкту. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на телеграм-канал голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Вирва від вибухуРакетний удар ДніпроРакетний удар Дніпро

"Вночі в області було гучно від вибухів. Ворог масовано атакував Дніпропетровщину.

За попередніми даними, 9 крилатих ракет і 3 безпілотники захисники з ПвК "Схід" збили.

На жаль, є й влучання у Дніпрі. І знову ціль рашистських злочинців - приватний сектор...

На зараз відомо про 8 постраждалих, серед них двоє - діти. Хлопці 9 та 16 років. Четверо людей госпіталізовані.

Сталася пожежа, яку рятувальники вже загасили. Вщент знищені 4 приватні будинки. Ще 25 - пошкоджені. Побиті 5 господарських споруд. Понівечені майже два десятки авто та газогін.

Ще один "прильот" - по інфраструктурному об'єкту. Там також є руйнування. Інформація уточнюється", - написав у телеграм-каналі голова ОВА.

Удар по ДніпруРакетний ударРакетний удар Дніпро

Також Сергій Лисак повідомив, що кілька разів ворог обстріляв й Нікопольщину з важкої артилерії. Під ударом опинилися Марганецька громада і Нікополь. У місті побиті 2 приватні будинки, але минулося без жертв.