У Дніпрі 24 червня трамваї №18 та №19 будуть курсувати скороченим маршрутом

У Дніпрі у суботу, 24 червня, трамваї №18, №19 будуть курсувати скороченим маршрутом до вул. Передової без заїзду до ж/м Лівобережний-3. Зміни пов'язані з ремонтом трамвайного переїзду. Також з 9:30 до 14:00 закривається рух трамваїв по вул. Романа Шухевича. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на департамент транспорту та транспортної інфраструктури.

24 червня у Дніпрі з 09:00 до 19:00 трамваї №18, №19 будуть курсувати скороченим маршрутом до вул. Передової без заїзду до ж/м Лівобережний-3. Зміни пов'язані з ремонтом трамвайного переїзду на перехресті просп. Миру та пров. Фестивального.

Також з 9:30 до 14:00 закривається рух трамваїв по вул. Романа Шухевича. У зв’язку з цим внесені зміни в роботу трамвайного маршруту №5, який рухатиметься за двома напрямками:

а) від ж/м Західний:

  • Ж/м Західний – вул. Данила Галицького – вул. Маяковського – просп. Сергій Нігояна – Трамвайне депо.

б) від Університету науки і технологій:

  • Університет науки і технологій – вул. Севастопольська – вул. Архітектора Олега Петрова – вул. Святослава Хороброго – просп. Лесі Українки – вул. Володимира Антоновича – вул. Львівська – вул. Курчатова – Залізничний вокзал.

Зміни пов’язані з аварійними роботами КП «Дніпроводоканал» на перехресті вул. Романа Шухевича – вул. Щепкіна.

Усі інші маршрути електротранспорту працюватимуть у штатному режимі за розкладом вихідного дня. Загалом на маршрути електротранспорту вийде 138 одиниць рухомого складу.

Розклад руху електротранспорту можна дізнатися на офіційному сайті КП «Дніпровський електротранспорт»: https://det-dnipro.dp.ua/pasazhyram/#rozklad або у Telegram-боті: https://t.me/rozklad_dnipro_bot

Також по місту працюватиме 92 автобусні маршрути з загальною кількістю 703 автобуси (з них 108 - великої місткості).