Реаліті-шоу "Холостяк": ведучий розповів, коли чекати на повернення

4 березня цього року мала відбутися прем'єра 12-го сезону романтичного шоу "Холостяк", де головним героєм став бізнесмен Алекс Топольський. На жаль, через повномасштабне вторгнення рф, запуск любовної реалії довелося поставити на паузу. Однак нещодавно ведучий програми Григорій Решетнік таки дав відповідь фанатам, коли варто чекати на грандіозне повернення шоу. Про це детальніше розповість Дніпровська панорама.

Холостяк

Так, дружина телеведучого Христина Решетнік вирішила поспілкуватися зі своїми підписниками в Instagram і попросила ставити питання, на найцікавіші із яких вона відповідала. З'ясувалося, що більшість людей цікавить саме реаліті-шоу. Переважно фанати запитували, коли чекати новий сезон "Холостяка". 

На думку Решетніка, бойові дії закінчаться вже цієї осені. Він прокоментував: "Легендарне шоу продовжиться вже цієї осені одразу після перемоги".

ведущий

Нагадаємо, що у 12 сезоні на проекті не обійдеться без сюрпризів і навіть правил, які встановлюватиме сам Алекс. Вже під час знайомства дівчат чекатимуть подарунки від Холостяка. Учасниці вже під час першої зустрічі пройдуть перевірку, щоб Топольський зміг дізнатися, чим і як вони живуть у звичайному житті. Крім того, чоловік відзначив, що збирається переглянути їхні соціальні мережі.