Рецепт надзвичайно смачних котлет. Рідні просять готувати лише їх: секрет у пропорціях

Напевно, у кожній родині готують котлети і кожна господиня має свій секрет, як зробити цю страву смачною, щоб догодити домашній. Радимо розглянути цей спосіб приготування домашніх котлеток, рекомендує Дніпровська панорама.

Складові

фарш - 1 кг;
часник - 4 зубчики;
хліб - 200 г;
цибуля ріпчаста - шт.;
сіль - ч. л.

Приготування котлет:

Разом із фаршем треба перемолоти в м'ясорубці цибулину. Хліб замочуємо у воді, даємо трохи набрякнути протягом декількох хвилин.

Далі хліб пропускаємо через м'ясорубку до фаршу та цибульної маси. Суміш солимо, до смаку додаємо перець і пропущений через прес часник, ретельно перемішуємо до однорідності.

Сформовані котлети обсмажуємо у сковороді на середньому вогні по 6-7 хвилин із кожного боку. Потім до котлет викладаємо трохи вершкового масла, накриваємо кришкою сковороду, гасимо блюдо 20 хвилин.

Ви також можете після обсмажування запекти котлети в духовці за 160 градусів 15-20 хвилин.

Виходять соковиті та ароматні котлети на вечерю чи обід.

Нагадаємо, раніше ми писали

Смачний рецепт швидкої закуски з крабових паличок, обсмажених у клярі (відео)