Рецепт яскравої морквяної ікри, яка замінить вам усі консерви
Осінь — час збирати урожай та готувати закуски, що підтримують імунітет. Ця ніжна морквяна ікра з болгарським перцем і свіжими помідорами — справжнє джерело вітамінів і сонця у тарілці, повідомляє Дніпровська порадниця. Ми розповімо, як швидко приготувати цю страву без оцту, щоб насолоджуватися її насиченим смаком і неймовірною ніжністю, що тане в роті.
Інгредієнти
морква — 7 шт.
болгарський перець — 3–4 шт.
цибуля — 2 шт.
помідори — 4 шт.
олія — 7–8 ст. л.
сіль — ~2 ч. л.
чорний перець — за смаком.
цукор — 1 ст. л.
Приготування
- Моркву, болгарський перець і цибулю нарізати дрібними кубиками.
- Помідори натерти на тертці без шкірки. У каструлю налити олію, додати цибулю й злегка обсмажити. Потім всипати моркву, перець і помідори.
- Тушкувати близько 40 хвилин на малому вогні. Наприкінці додати сіль, перець і цукор. Коли рідина випарується — зняти з вогню.
Також раніше ми писали Осінній десерт без зайвих зусиль: гарбузово-сирна запіканка "Зебра"