Ремонт аварійної дороги. У Дніпрі оновлюють покриття на вул. Перемоги

У Дніпрі триває поточний ремонт аварійної дороги на вул. Перемоги. Комунальники взялись оновлювати 2 кілометри покриття від початку вулиці (у р-ні Кореї) до проспекту Богдана Хмельницького. На цій ділянці повністю замінять асфальт й 1,5 км бордюрного каменю. Також  відремонтують тротуари вздовж багатоповерхових будинків, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на міську раду.

ремонт дороги

Пані Олена мешкає в цьому районі більше ніж 20 років. Згадує, раніше дорога була жахливою, через великі ями важко було проїхати на автомобілі.

ремонт дороги

Дорога це завжди потрібно і важливо. Нарешті буде спокійно тут їхати наш автобус № 34. На ями постійно скаржились водії. Дуже чекаю, коли завершаться роботи, – поділилась Олена.

ремонт дороги

Чекати завершення робіт пані Олені та іншим мешканцям району залишилось недовго. Комунальники планують закінчити ремонт упродовж декількох тижнів.

ремонт дороги

 Зараз виконано 50 % від запланованих робіт. В останні роки тут був ямковий ремонт. Торік такі роботи не проводились, тож ділянка була повністю зруйнованою.  Ми постійно отримували скарги від мешканців. Тому вирішили провести цей поточний аварійний ремонт. Для виконання робіт задіяно 20 робітників та 9 одиниць спецтехніки, – прокоментував начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури міськради Дмитро Коробов.

ремонт дороги

Нагадаємо, раніше ми писали: 1.2 млрд гривень. У Дніпрі розповіли, скільки містяни заборгували за послуги теплопостачання