Рибачка Анна з Дніпропетровщини дасть фору чоловікам (фото)

На Дніпропетровщині є чимало жінок-рибалок, які дадуть фору чоловікам. Серед них і Анна Лісова. Вона рибалить уже протягом багатьох років. Жінка охоче розповідає секрети риболовлі та ділиться знімками з трофеєм. Про це розповідає Дніпровська порадниця. 

Анна сама майстрює та придумує різні рибальські снасті, як вона каже, готуй сані влітку, а снасті - зимою. І це у неї так добре виходить, що з нею консультуються, радяться навіть досвідчені рибалки.

монтаж

А це фото з рибкою, яка добре клювала.

риб

На Дніпропетровщині рибалка з Маріуполя не боїться виходити на лід навіть без зимового екіпірування

Курилівський котлован дає трохи відпочити останнім часом. Спінінг, мандулка, селікон мікро, селікон, що світиться. І ось маємо результат, - ділиться емоціями Анна.

рибачка1

А ще Анну дуже люблять коти. Вони завжди її знайдуть біля водойми, бо знають, що вона поділиться уловом і з ними.

Лід зійшов, бакланів море, людей теж. Котики-любимки завжди чекають. Спінінг, маленька мандрівка. Карасі кабани, - коротко прокоментувала недільну риболовлю Анна Лісова.

рибачка3

рибачка4

Анна також звернулась до колег-рибалок. Вона розповіла біду, яка сталась у неї на очах та закликала рибалок та тих, хто екстрималить на льоду, берегти свої життя.

Крик душі. 21 рік тому на лівобережному каналі на початку весни я бачила як потонули на очах 3 школяра. Всім рибалкам питання. Навіщо ви ризикуєте життям.? Навіщо ви ходите, якщо критично? Чому ви не берете своє життя?, - написала Анна.

Нагадаємо, раніше ми писали

Щуку довго не міг затягнути на кригу. У Дніпрі рибак показав гарний трофей (відео)