У Дніпрі працює соціальний гуртожиток. Тут можуть жити діти-сироти чи діти, позбавлені батьківського піклування (відео)

Дитині-сироті або дитині, позбавленій батьківського піклування, часто складно пристосуватися до самостійного життя. Незрозуміло, куди податися, де жити, як працювати чи орендувати квартиру... З цими питаннями молоді люди ще не стикалися впритул, допоки жили у закладах підтримки дітей та сімей. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на соціальний департамент Дніпровської міської ради.

Але у Дніпрі для них є надійний тил — Дніпровський міський Соціальний гуртожиток - саме там випускники дитячих закладів можуть проживати до 23 років за умови навчання або наявності роботи. 

Окрім цього, там працюють чуйні і небайдужі люди, які залюбки допомагатимуть юним мешканцям в адаптації до дорослого життя.

Давайте поговоримо детальніше про цей чудовий заклад на нашому YouTube-каналі? Головний спеціаліст департаменту соціальної політики Олексій Пономаренко вже готовий розповісти, як потрапити до соцгуртожитку, які послуги там надаються та ще багато цікавого.

Зазвичай молоді люди, що тільки-но досягають повноліття, мають у своєму арсеналі міцний сімейний тил - люблячих батьків та родичів, що підтримають на життєвому шляху. 

Але молодь з числа дітей-сиріт або дітей, позбавлених батьківського піклування, не може похвалитися таким скарбом — родиною. Їм доводиться самотужки вирішувати складні дорослі питання — але до кого звернутися по допомогу? 

У нас є відповідь — це Дніпровський міський соціальний гуртожиток! Саме там випускники дитячих закладів можуть проживати до 23 років за умови навчання або наявності роботи. 
Окрім цього, там працюють чуйні і небайдужі люди, які залюбки допомагатимуть юним мешканцям в адаптації до дорослого життя.

Адреса: вул. Карагандинська, 7-А

Телефони: (056) 722-20-65, (056) 722-20-43

Нагадаємо, раніше ми писали

Dnipro City Express розширює горизонти: Укрзалізниця анонсувала новий маршрут до Синельникового