Салат "Білосніжка": елегантна та ситна прикраса вашого столу

Шукаєте рецепт салату, який поєднує в собі вишуканий зовнішній вигляд, ситні інгредієнти та простоту приготування? Тоді "Білосніжка" – ваш ідеальний вибір! Цей салат з ніжним курячим філе, пікантною цибулею, вершковим плавленим сиром та яскравими білками стане справжньою окрасою будь-якого столу. А завдяки доступним інгредієнтам та швидкому процесу приготування, ви зможете насолодитися "Білосніжкою" вже за 30 хвилин, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Цибулина - 1 шт.
Цукор - 1 ч. л.
Оцет -1 ч. л.
Вода.
Куряче філе - 200 г.
Картопля - 2 шт.
Яйця - 3 шт.
Плавлений сирок - 1 шт.
Майонез, сіль - за бажанням та на свій смак.

рецепт салату "Білосніжка"

Приготування

  1. За бажанням можна посолити шар картоплі та шар курки. До подрібненої цибулі додаємо цукор, оцет та воду, добре перемішуємо та залишаємо. Курячі грудки дрібно нарізаємо. 
  2. Збираємо салат: спочатку викладаємо терту відварену картоплю і злегка пресуємо, зверху змащуємо майонезом, далі викладаємо куряче філе, зверху цибулю, зайву воду, звичайно, зливаємо. 
  3. Далі знову змащуємо майонезом та натираємо тільки відварені жовтки, потім зверху натираємо плавлений сир. Далі знову майонез та останнім натираємо відварені білки. Даємо салатику настоятися в холодильнику, прикрашаємо за бажанням.

Також раніше ми писали Тепер млинці виходять найсмачніші. Як правильно приготувати млинці