Секрет грузинської кухні: готуємо справжнє оджахурі
Оджахурі – це традиційна грузинська страва, яка підкорить вас своїм насиченим смаком та ароматом. Соковите м'ясо, ароматні овочі та духмяні спеції створюють неповторну гармонію, яку хочеться відчувати знову і знову, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгрідієнти
500 г свинини.
500 г картоплі.
1 ріпчаста цибуля.
1 солодкий перчик.
2-3 середніх помідора.
Гострий перець за бажанням.
Олія для смаження.
Сіль, перець.
Спеції хмелі-сунел.
Спеції грузинські.
Пучок зелені.
2-3 зубчики часнику.
1 синя цибуля.
Приготування
- Картоплю порізати на часточки, смажити до повної готовності. Смажити як у фритюрі. Зняти картоплю.
- У олії, в якій смажились картопля смажити м‘ясо, нарізане крупним кубиком. Смажити до готовності.
- Додати до м‘яса цибулю півкільцями, перець. Посмажити до готовності овочів. Додати помідори, картоплю теж повернути у сковорідку до м‘яса.
- Приправити за смаком, перемішати, накрити кришкою, протушкувати пару хвилин.
- У самому кінці додати синю цибулю, часник і зелень.
Також раніше ми писали Страва на мільйон: як з курячих сердець та шлунків створити шедевр, гідний мішленівської зірки