Секрет грузинської кухні: готуємо справжнє оджахурі

Оджахурі – це традиційна грузинська страва, яка підкорить вас своїм насиченим смаком та ароматом. Соковите м'ясо, ароматні овочі та духмяні спеції створюють неповторну гармонію, яку хочеться відчувати знову і знову, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгрідієнти

500 г свинини.

500 г картоплі.

1 ріпчаста цибуля.

1 солодкий перчик.

2-3 середніх помідора.

Гострий перець за бажанням.

Олія для смаження.


Сіль, перець.

Спеції хмелі-сунел.

Спеції грузинські.

Пучок зелені.

2-3 зубчики часнику.

1 синя цибуля.

Приготування

  1. Картоплю порізати на часточки, смажити до повної готовності. Смажити як у фритюрі. Зняти картоплю.
  2. У олії, в якій смажились картопля смажити м‘ясо, нарізане крупним кубиком. Смажити до готовності.
  3. Додати до м‘яса цибулю півкільцями, перець. Посмажити до готовності овочів. Додати помідори, картоплю теж повернути у сковорідку до м‘яса.
  4. Приправити за смаком, перемішати, накрити кришкою, протушкувати пару хвилин.
  5. У самому кінці додати синю цибулю, часник і зелень. 

Також раніше ми писали Страва на мільйон: як з курячих сердець та шлунків створити шедевр, гідний мішленівської зірки