Страва на мільйон: як з курячих сердець та шлунків створити шедевр, гідний мішленівської зірки

Більшість людей обходять субпродукти стороною, вважаючи їх несмачними та нецікавими. Але ми доведемо вам, що це зовсім не так! Правильно приготоване куряче серце та шлунок - це не тільки смачно, але й корисно, повідомляє Дніпровська порадниця.

Цей рецепт - це поєднання простоти та оригінальності. Вам не потрібно бути шеф-кухарем, щоб приготувати цю страву. Все, що вам потрібно - це трохи терпіння та бажання здивувати своїх близьких.

Інгредієнти

500 г курячих сердець
500 г курячих шлуночків
1-2 цибулини
1-2 морквини

Для заливки


3 ст. л. сметани 20%
1 ст. л. томатної пасти
1 ст. л. борошна
1 ч. л. сушеного часнику
1 ч. л. копченої паприки
сіль, перець за смаком
250 мл води

Приготування

  1. Промийте та очистіть курячі шлуночки. Відваріть їх у підсоленій воді до готовності (близько 1 години).
  2. Поки варяться шлуночки, промийте та очистіть курячі сердечка. Розріжте їх навпіл. Обсмажте на невеликій кількості олії до випаровування рідини (близько 15 хвилин).
  3. Наріжте цибулю, моркву та відварені шлуночки. Додайте все це до сердечок і злегка обсмажте. Залийте заливкою та тушкуйте 15 хвилин.

Ця страва чудово поєднується з будь-яким гарніром. Ви можете подати її з картопляним пюре, рисом, гречкою або навіть з макаронами.

Також раніше ми писали Мандариновий чізкейк без випікання. Так просто і смачно ви ще не готували