Селище у передмісті Дніпра залишилося без води через аварійні роботи. На 4 вулицях відсутнє світло

Вчора ввечері через аварійну ситуцію було припинено водопостачання с. Олександрівка. Комунальники Дніпра одразу розпочали ремонтні роботи по вул. Українська, 24 цього населеного пункту, які будуть продовжені сьогодні, 26 жовтня. Подачу води буде відновлено одразу після їх завершення, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на інформацію міської ради.

Аварійні роботи завершено

Напередодні бригади КП «Дніпроводоканал» виконали аварійні роботи за такими адресами:

  •  вул. Зоряна, 1, відновлено водопостачання у с. Братське;
  •  вул. Князя В.Великого, 34, відновлено водопостачання цього будинку;
  •  вул. Андрея Шептицького, 55, відновлено водопостачання вулиць Андрея Шептицького, Любомира Гузара, Борислава Брондукова, Переможна, 9 Січня, Горяна, 2-а Горяна;
  •  просп. Нігояна, 3, відновлено водопостачання по просп. Нігояна, 3 та вул.Львівська, 10.

За минулу добу комунальники очистили 46  засмічень на мережах водовідведення, а також усунули 26 пошкоджень на мережах водопостачання.

Сьогодні бригади КП «Дніпроводоканал» продовжать роботи за заявками містян на очищення засмічень на мережах водовідведення та усуненні пошкоджень на мережах водопостачання, що надійшли до «Контакт-центру» Дніпровської мерії.

Ці роботи проводяться без відключення водопостачання.

Протягом ночі знеструмлень чи аварій на тепло-розподільчих пунктах, підвищувальних та насосно-фільтрувальних станціях не зафіксовано.

Де сьогодні не буде світла

У зв'язку з проведенням планових робіт приватною енергетичною компанією ЦЕК, сьогодні, 26 жовтня з 08:00 до 17:00 буде припинено подачу електроенергії за такими адресами:

вул. Квартальна: 22-32 (парні); 

вул. Інженерна: 8, 10; 

вул. Казакевича: 5, 7;

вул. Гавриленка: 8-А; 

просп. Олександра Поля: 82-Д, 84, 86, 88, 90, 92-А, 94-Б, 96-Б, 98, 100-А, 102-Г, 104, 106, 110.

Всю інформацію про відключення світла приватною енергетичною компанією ЦЕК можна знайти у телеграм каналі підприємства – https://t.me/cek_info.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі черговий по місту перевірив проведення аварійних робіт та улаштування пункту незламності