Що у Дніпрі з електрикою, теплом та водою. Оперативна інформація на 6:00

За повідомленням НЕК «Укренерго» на сьогодні, 5 березня, ліміти споживання електроенергії для Дніпропетровської області відсутні. Це означає, що відключень світла протягом дня у Дніпрі не буде, повідомляє Дніпровська панорама.

Проте енергетики зазначають, що у випадку перенавантаження мереж можливі обмеження електропостачання згідно зі стабілізаційними графіками.

Просимо розумно споживати електроенергію та за можливості обмежити використання електроприладів або ж взагалі відмовитися від їхнього використання. Це допоможе уникнути масштабних аварій на електромережах та стабілізувати енергосистему.

Де є проблеми зі світлом

Протягом доби Громадською радою оброблено 256 звернень, переважна їх більшість стосувалася світла (219).  
  
Громадська рада продовжує збирати звернення дніпрян. Це дає можливість мерії Дніпра на чолі з Борисом Філатовим оперативно усувати проблеми мешканців мегаполісу у рамках своєї компетенції.

4 березня близько 20:30 надходили  масові повідомлення про відключення світла у Чечелівському районі. За попередніми даними, на лінії ЦЕК сталася аварія.

Згідно з повідомленням, усунути її передбачалося протягом 4-8 годин. Мешканці району висловлювали стурбованість, згадуючи попередні проблеми ЦЕК, включаючи 5-добову відсутність світла після аварії на ТП Південмашу.

Куди звертатися за вирішенням проблем

Якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:   

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12   

(096) 732-12-12    

(073) 732-12-12

Нагадаємо, раніше ми писали, День Льва Катальщика. Почему сегодня нужно выбросить старую обувь и нельзя смотреть на звезды