Що у Дніпрі з водою, теплом та електрикою на 6:00. Оперативна інформація міськради

Сьогодні, 27 лютого, Дніпро буде зі світлом. НЕК «Укренерго» знову не надавав обмежень споживання електроенергії для нашої області, це означає, що відключень електрики не буде. Передає Дніпровська панорама з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Але слід споживати електроенергію заощадливо, щоб уникати як пікових навантажень, зокрема, у ранковий час.  У разі перевантаження мереж чи загрози ракетної атаки можуть бути обмеження. Повідомляють приватні енергетичні компанії ДТЕК та ЦЕК.

Розподіляйте користування енергоємними приладами почергово впродовж доби. Тоді будемо мати безперебійне електроживлення.

Комунальні служби інформують

Станом на 06:00 у Дніпрі комунальне господарство працює стабільно. Об’єкти критичної інфраструктури, медичні заклади та містяни з теплом і водою. 

На ранок 27 лютого у роботі всі котельні та тепло-розподільчі пункти (ТРП) всіх теплопостачальних підприємств міста: - КП «Теплоенерго»; - КП «Коменергосервіс»; - КП «Жилсервіс Дніпро».

 Опаленням забезпечені всі будинки, які обслуговують ці теплопостачальні підприємства.

 За минулу добу аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» очистили 12 засмічень на каналізаційних мережах , а також усунули 16 пошкоджень на мережах водовідведення. Серед них:

• вул. Січеславська Набережна, 37;

 • вул. Сухий Острів;

 • просп. Дмитра Яворницького, 55.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Куди звертатися

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо- та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені і теплом, і водою.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:   

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12   

(096) 732-12-12    

(073) 732-12-12

Раніше ми повідомляли про Лунный календарь на март. Как сделать успешным первый месяц весны.