Щотижня дорожчає на пару гривень: актуальні ціни на м'ясо та сало у Дніпрі (фото)
Не встигли жителі Дніпра порадіти стабільності в цінах на продукти, як вартість деяких товарів почала збільшуватися. Як помітив кореспондент Дніпровської панорами, зокрема це стосується м'яса, причому всіх видів. Ми продовжуємо тримати наших читачів в курсі цін на актуальні продукти та їх зміни.
Курка
Якщо кілька тижнів тому кілограм курячого філе коштував 156 грн. за кг, то вже сьогодні доведеться віддати на 3 гривні більше – 159.
Ціна на задню чверть теж зросла – зараз вона коштує 93,90 за кг (раніше – 89,90).
Кілограм філе стегна сьогодні затягне на 165,90 (подорожчання становило 2 грн.).
Телятина (яловичина)
Яловичина стабільно залишається дорогою. Відбивна на кістці (тонкий край) коштує вже 199 гривень за кіло.
Лопатка коштуватиме 215 грн. за кг.
Не змінилася ціна на дорогі частини, відбивна (товстий край), як і раніше, коштує 229 грн. за кілограм.
Натомість, на радість покупцям, знизилася вартість борщової телятини – 139 грн. за кг (колишня ціна – 149 грн.).
Свинина
Ціни на свинину також змінились. Так, суттєво подорожчало ребро – сьогодні за нього доведеться віддати 215 грн. за кг (тиждень тому воно коштувало 199 грн.).
Натомість несподівано впала ціна на ошийок. Кіло цієї частини продається за 159 грн. (тиждень тому кілограм ошийка коштував 279 грн.).
М'якіть на кістці зі шкірою затягне на 165 грн. за кг.
Відбивна на ребрі - 185,90 грн. за кілограм.
Ціни на сало в Дніпрі
Цей популярний у кожного українця товар теж продовжує дорожчати. Так, тонке сало (без прожилок м'яса) сьогодні коштуватиме майже 70 грн. за кг, а буквально на тому тижні було на 10 гривень меньше.
Підсолена черевина вже переступила поріг 200 грн. і коштує 209,90.
Свинячий бекон з великою кількістю м'яса вартуватиме 219,90 грн. за кг.
Також раніше ми писали Хіба він був колись дешевим: ринки Дніпра підняли ціни на вітчизняний часник (фото)