Синоптик обіцяє, що прийдуть одразу три весни. Яка погода буде у Дніпрі

Звісно, у весни, як і будь-якого сезону, бувають начало, середина й фінал. Саме такі періоди відзначає народна синоптик Наталка Діденко. Втім зупиняється у прогнозах на найближчих днях першого періоду весни. До речі, народні й професійні метеорологи й за більшості показників співпадають у прогнозах. Передає Дніпровська панорама.

 Романтична Наталка Діденко, як завжди розпочинає свій прогноз з ліричного вступу. Вона пише про три весни.

Старші сестри - Весна 14 березня (за старим стилем), астрономічна Весна 20 березня та метеорологічна Весна ,коли середньодобова температура перевищує нуль градусів надійно. Будемо привітно їх усіх зустрічати,- запрошує Наталка  

Синоптик надає огляд погоди на  3-те березня.

У п'ятницю в більшості областей України переважатиме суха погода - без істотних опадів (той антициклон якому мала підморгує, його центр - аж над Великою Британією), хіба ввечері на Сумщині ймовірний невеликий мокрий сніг (торкатиметься холодний атмосферний фронт).

погода 2 марта1

Вітер повіватиме з заходу, у північній частині буде рвучким, некомфортним, кутайте шию, про шапку не забувайте.  Температура повітря залишається без особливих змін : вночі 0-4 градуси морозу, протягом дня п'ятниці очікується +3+7 градусів, у південній частині та на Закарпатті +6+9 градусів.  У Києві 3-го березня опадів не очікується.І температура вдень складатиме +5 градусів. Можна гуляти, -радить Наталка Діденко.

У Дніпрі завтра метеорологи також радять прогулятися. Адже температура повітря буде комфортною. Зранку -2, а вдень + 4. Ветер слабый и осадков не ожидается.

Раніше ми писали про У ботсаду ДНУ квітнуть унікальні екзотичні рослини (Відео)