Ситний та смачний обід. Лазання з картоплею

Картопляна лазіння з фаршем - це щось дуже смачне, сподобається абсолютно всім. Про це повідомляє Дніпровська панорама

Інгредієнти

  • Картопля 4 шт.(великих)
  • Сіль перець
  • Розмарин 1 гілочка
  • Часник 4 зуб.
  • Цибуля 1 шт.
  • Чебрець 0,5 ч.л.
  • Базилік 1 ч.л.
  • Фарш асорті 500 г
  • Помідори 2 шт.
  • Соус краснодарський 100 г
  • Вода 1/4 склянки

Для соусу:

  • Яйця 2 шт.
  • Вершки 20% 180 мл
  • Сир(будь-який)100 г
  • Сир 300г-засипати зверху

Приготування

Картоплю очистити, нарізати пластинами по 1 см, викласти на лист з пергаментом, змащеним маслом. Посолити, змастити олією. Готувати при 180 ° верх-низ, без конвекції 20 хвилин.

На сковороду вилити 40мл олії, покласти гілочку розмарину, розчавлений часник і готувати на середньому вогні. Помідори надрізати, занурити в окріп на 2 хвилини, зняти шкірку, нарізати і відправити до м'яса, додати соус, воду, готувати під кришкою 15 хвилин.

Яйця з вершками посолити, уварити на середньому вогні, викласти картоплю, 1/2м'яса і весь сирний соус, повторити, а зверху додати сир. Поставити у духовку на 25 хвилин при температурі при180°.

Раніше ми писали, як приготувати неймовірний закусочний печінковий торт.