Ситний та смачний обід. Лазання з картоплею
Картопляна лазіння з фаршем - це щось дуже смачне, сподобається абсолютно всім. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти
- Картопля 4 шт.(великих)
- Сіль перець
- Розмарин 1 гілочка
- Часник 4 зуб.
- Цибуля 1 шт.
- Чебрець 0,5 ч.л.
- Базилік 1 ч.л.
- Фарш асорті 500 г
- Помідори 2 шт.
- Соус краснодарський 100 г
- Вода 1/4 склянки
Для соусу:
- Яйця 2 шт.
- Вершки 20% 180 мл
- Сир(будь-який)100 г
- Сир 300г-засипати зверху
Приготування
Картоплю очистити, нарізати пластинами по 1 см, викласти на лист з пергаментом, змащеним маслом. Посолити, змастити олією. Готувати при 180 ° верх-низ, без конвекції 20 хвилин.
На сковороду вилити 40мл олії, покласти гілочку розмарину, розчавлений часник і готувати на середньому вогні. Помідори надрізати, занурити в окріп на 2 хвилини, зняти шкірку, нарізати і відправити до м'яса, додати соус, воду, готувати під кришкою 15 хвилин.
Яйця з вершками посолити, уварити на середньому вогні, викласти картоплю, 1/2м'яса і весь сирний соус, повторити, а зверху додати сир. Поставити у духовку на 25 хвилин при температурі при180°.
Раніше ми писали, як приготувати неймовірний закусочний печінковий торт.