Скандал в Укрзалізниці. Чоловікові продали квиток до жіночого вагона (відео)

Жіночі вагони користуються все більшою популярністю. Проте днями до такого вагона "Укрзалізниці" продали квиток чоловікові. Провідниця не хотіла пускати пасажира та вибухнув скандал, пише Дніпровська панорама, посилаючись на автора блогу "Залізні магістралі" Олега Васильєва.

Після запровадження жіночих купе у потягах "Укрзалізниці", як і очікувалося, почали траплятися різні інциденти. Здебільшого виникають непорозуміння, коли у чоловіків на руках квитки у вагон із місцями для жінок. Трапляються випадки, що через відсутність вільних місць у змішаних вагонах чоловіки купують квиток у жіночий вагон. Згідно з Правилами перевезень залізничним транспортом, пасажиру не можуть відмовити у посадці в поїзд, якщо має квиток.

Один із користувачів виклав у Мережу відео, на якому показав його конфлікт із провідницею. За словами пасажира, квиток у жіночий вагон йому продали у касі. Провідниця відмовилася його пускати, зачинивши перед ним двері, аргументуючи тим, що "в жіночий вагон йому не можна".

Поки що незрозуміло, за яких обставин це сталося. У будь-якому випадку ситуацію має врегулювати начальник поїзда та надати пасажиру інше місце у поїзді, – зазначив Васильєв.

Пасажир був здивований і просив вирішити ситуацію у мирний спосіб, але без скандалу не обійшлося.

Ви не маєте права відмовити мені у проїзді. Не розмовляйте зі мною так, – казав чоловік.

 

Нагадаємо, раніше ми писали: У Бердянську на Азовському морі процвітає новий вид бізнесу